Error message

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in __lambda_func() (line 4 of /home2/cosmiceven/domains/dominatrix.nl/public_html/sites/all/modules/views_modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_field.inc(202) : runtime-created function).

Models meet & greet

© me-chiel
© Alexander Horn

Aansluitend aan het dinner is er de Models Meet and Greet.
De Meet and Greet is een bijzondere party; In het buitenland is dit soort party’s een bekend fenomeen maar in Nederland is Dominatrix uniek met dit concept.
De hele dominatrix organisatie staat klaar om iedereen persoonlijk welkom te heten. Vooral veel modellen, designers, journalisten en fotografen overnachten er en daardoor ontstaat er een hele bijzondere ontspannen sfeer waarbij men meteen de fantastische sfeer proeft! De ambiance is chique, ondeugend, uitgelaten en excentriek. Mooie dames en heren, allemaal gehuld in prachtige latex creaties kletsen gezellg bij of en genieten van het weerzien met hun vrienden! Dit alles gebeurd bij het geflits van camera’s en veel geproost en geschaterlacht. Er wordt volop netwerkt, gedanst en geteased (vooral voor de camera). Ook zijn hier de deelneemsters en de winnaar van de Miss fetish Europe verkiezing aanwezig en staan klaar voor een fotomomentje met onze andere gasten.

Locatie:
A9 Studio's

Tijd: 20:30 - 02:00

Dresscode: casual, maar fetish kleding wordt gewaardeerd
Entree: € 5,-

party